Omslag foto tennis

Ons park

Sport, spel, eten, drinken en veel gezelligheid!

Naast NTC de Kegel Amstelveen bevinden zich ook Bowling de Kegel, restaurant Bistro de Kegel en Grand Hotel Amstelveen op loopafstand van elkaar op Park de Kegel. Ontdek hieronder wat er in en om ons Nationaal Tennis Centrum de Kegel Amstelveen allemaal te beleven is. 

Grand Hotel Amstelveen

Direct gelegen naast het NTC, is ons viersterrenhotel Grand Hotel Amstelveen. Wij bieden veel comfort tussen of na de tenniswedstrijden en trainingen aan de tennistalenten en bezoekers. Het hotel heeft ruime kamers van 32m2 en beschikken over een bad, aparte douche en toiletruimte, airco en een minibar (koelkast). Er is een fitness en een self-serivce ruimte met was- en strijkmogelijkheden aanwezig waar men als hotelgast gratis gebruik van kan maken. 

Je kunt genieten van een uitgebreid ontbijt, gratis wifi en vergader mogelijkheden. Het heeft een centrale ligging ten opzichte van Schiphol Airport, het centrum van Amsterdam, Amstelveen en andere uitvalswegen. Kortom: de ideale logeerplek én vergaderlocatie Amstelveen voor een sportief-, zakelijk verblijf of ontspannen weekendje weg.

Voor meer informatie bezoek de website van Grand Hotel Amstelveen

Junior Art Suite - Grand Hotel Amstelveen
Viersterrenhotel Grand Hotel Amstelveen

Restaurant Bistro de Kegel

Op loopafstand genieten van een heerlijke diner of borrel bij Bistro de Kegel.
Dit restaurant is 7 dagen per week geopend vanaf 17:00 uur. Geniet hier van een heerlijk diner of borrel. Voor meer informatie bezoek de website van Bistro de Kegel

Restaurant Amstelveen - Bistro de Kegel
Bistro de Kegel - Amstelveen

Bowling de Kegel

Bij De Kegel kan je bowlen, poolen, loungen, vergaderen en een hapje eten. Reserveer bij de receptie van het hotel of loop vanaf 12.00 uur even binnen bij De Kegel.
Voor meer informatie bezoek de website van Bowling de Kegel
 

Bowlen Amstelveen - Bowling de Kegel
Poolen Amstelveen - De Kegel