Omslag foto tennis

Mei / Juni 2018

Nieuwsbrief mei/juni 2018

De werkzaamheden inzake de parkeergelegenheid volgen voorspoedig.
Nadat de bijna 1200 palen hun definitieve plek in de bouwput hebben gekregen zijn de betonvlechters met hun zware werk begonnen. Het was prachtig weer toen er halverwege de maand mei het eerste gedeelte van de vloer gestort moest worden. Begin van de nacht was de vloer spiegelglad en kunnen we verder met de voorbereidingen van het tweede gedeelte.

Om plaats te maken is het beeld "De bowler" van de Amstelveense beeldhouwer Pieter de Monchy verplaatst van de rotonde naar een plekje bij de ingang van Bowling de Kegel. Met de grootste voorzichtigheid en een enorme kraan is de klus geklaard.

De gerenoveerde tennisbanen worden volop gebruikt door de tennissers van de TVK, de Tennisschool en hun leraren en leerlingen.

Ook dit jaar zal de Future Amstelveen bij ons op het tennispark worden georganiseerd. In het weekend van 7 en 8 juli zijn de kwalificatiewedstrijden van de heren en dames. 14 en 15 juli zijn de finales. Op de website van de Future Amstelveen is alle informatie te vinden en deze zal ook gedurende het toernooi worden bijgehouden met het laatste nieuws en ontwikkelingen op en rondom het future toernooi. Het is zeker de moeite waard om gedurende deze week enkele wedstrijden te gaan zien en de jonge talenten te bewonderen op weg naar hun toekomst op het wereldtoneel van het professionele tenniscircuit.

Wat de voortgang van de bouw betreft zal er in de aankomende maanden vooral veel betonwerk worden verricht en zichtbaar worden. Na het storten van de vloeren zullen de wanden van de parkeergarage verrijzen. Hierover in volgende nieuwsbrief meer.

Wij wensen iedereen een mooie zomer toe, en zullen in verband met de aankomende vakantieperiode eind augustus/begin september een nieuwe nieuwsbrief toezenden.

Met vriendelijke groet,
Directie

D85_0858
D85_0861
D85_0875
DJI_0090