Omslag foto tennis

Heidag Amstelveen

Heisessie organiseren bij NTC de Kegel Amstelveen

Park de Kegel biedt veel mogelijkheden voor jouw heidag event!  
Ben je op zoek naar een heisessie locatie in het groene Amstelveen, met voldoende faciliteiten voor een succesvolle heidag? Zoek dan niet verder! Park de Kegel, gelegen aan de Bovenkerkerweg 81 in Amstelveen, biedt alles wat je nodig hebt voor een effectieve en inspirerende heisessie.

Met al onze bedrijven: NTC de Kegel Amstelveen, Grand Hotel Amstelveen en Bowling de Kegel is ons park ook uitermate geschikt om meerdaagse heisessies te hosten.
Nice! to meet you

Heidag Amstelveen organiseren - NTC de Kegel Amstelveen - Park de Kegel

Waarom een heisessie bij NTC de Kegel?

> Centraal gelegen: dichtbij Amsterdam, Haarlem, Uithoorn en Aalsmeer, uitstekend bereikbaar met de auto via de A9 en met het openbaar vervoer.
> Faciliteiten: ruime parkeergelegenheid, gratis parkeren met laadpalen en alle benodigde faciliteiten voor een succesvolle heisessie.
> Inspirerende omgeving: te midden van weilanden, vlak bij het Amsterdamse Bos, heemparken en De Poel, biedt ons park een inspirerende setting om tot nieuwe inzichten te komen.
> Maatwerk: wij leveren maatwerk en denken graag met je mee om jouw heisessie tot een succes te maken.

Wat kunnen we bieden?

- Ruimte voor vergaderingen: verschillende vergaderzalen beschikbaar, uitgerust met de nodige apparatuur zoals schermen, flip-overs en meer.
- Teambuilding activiteiten: stimuleer creativiteit en teamgeest met leuke activiteiten als bowlen, tennis, badminton of padel.
- Overnachtingsmogelijkheden: combineer je heisessie met een overnachting in onze comfortabele viersterren hotelkamers voor een volledig ontspannen ervaring.
- Horecamogelijkheden: tafelgrill, a la carte diner, of sportsbar.

Hans Dollee en Eline van den Haak - NTC Amstelveen
Hans Dollee en Eline van den Haak - NTC Amstelveen

Plan je heisessie

Wil je meer informatie over het organiseren van een heisessie bij Nationaal Tennis Centrum de Kegel Amstelveen? Nice! to meet you op Park de Kegel biedt alle mogelijkheden voor jouw heidag event.

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze. Ons ervaren team staat voor je klaar om je heisessie samen tot een onvergetelijk succes te maken.
 
Laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden van een heisessie bij Park de Kegel! 
 
Neem direct contact op met Hans Dollee voor meer informatie.
E-mail 
Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor jullie heisessie evenement.
 
Heb je nog andere vragen over onze heisessie locaties op Park de Kegel Amstelveen? Je kunt ons telefonisch bereiken op 085-2735725