Omslag foto tennis

Vergaderlocatie en trainingscentrum Amstelveen

Vergaderen of een training geven bij NTC de Kegel?

Onze unieke vergaderlocaties en trainingscentrum zijn door de centrale ligging dé ideale vergaderlocatie in Amstelveen om te vergaderen, een training te geven, een congres of evenement te houden met gratis parkeergelegenheid in onze parkeergarage. 

Informatiemap vergaderen Nice to meet you

Bekijk en download de informatiemap van Park de Kegel (PDF formaat) Vergaderen Nice to meet you

Australian Open vergaderlocatie en trainingszaal Nationaal Tennis Centrum Amstelveen
Australian Open vergaderlocatie en trainingszaal Nationaal Tennis Centrum Amstelveen

Verschillende vergaderlocaties in Amstelveen

Ons Park de Kegel biedt binnen een paar minuten loopafstand van elkaar verschillende vergaderlocaties in Amstelveen aan de Bovenkerkerweg 81. Vergaderlocatie NTC de Kegel Amstelveen heeft verschillende vergaderruimtes, trainingsruimtes, congresruimtes, evenementruimte en coachruimtes. Er is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vergaderarrangementen.

Verder hebben onze andere bedrijven vergaderlocatie Bowling de Kegel, vergaderlocatie Bistro Nice! en vergaderlocatie Grand Hotel Amstelveen ook prachtige zalen te huur voor allerlei bijeenkomsten in Amstelveen.

Wij maken graag voor u een vrijblijvende vergaderofferte op maat.
 
Heeft u vragen over onze vergaderlocatie NTC de Kegel Amstelveen? U kunt ons telefonisch bereiken op 085-2735725 of per e-mail salesntc@dekegel.nl.

OFFERTE VERGADERCENTRUM

Meer informatie over de vergaderlocaties en trainingsruimtes

NTC de Kegel Amstelveen heeft als vergader- en trainingscentrum bijzonder stille vergader- en presentatieruimtes. De vergaderzalen en trainingsruimtes zijn voorzien van alle vergader- trainingsgemakken zoals een beamer en beschikking tot WIFI. De meeting kit is voorzien van alle tools die handig zijn tijdens uw vergadering of training bij NTC de Kegel Amstelveen.

Bekijk onze vergaderlocaties en trainingsruimtes Amstelveen

Wimbledon zaal - NTC de Kegel Amstelveen
Wimbledon zaal - NTC de Kegel Amstelveen
Roland Garros vergaderruimte en trainingszaal NTC
Roland Garros vergaderruimte en trainingszaal NTC

Voordelige vergaderruimte en trainingsruimte arrangementen

Bij vergaderlocatie NTC de Kegel Amstelveen kunt u als extra optie gebruik maken van een goed verzorgde lunch die we in de vergaderruimte en trainingsruimte voor u serveren. Bekijk snel onze vergaderruimte en trainingsruimte arrangementen

Vergaderruimte en trainingsruimte arrangement NTC
Vergaderruimte en trainingsruimte arrangement NTC
NTC Horeca Amstelveen
NTC Horeca Amstelveen

Teambuilding activiteiten organiseren?

Door de goede samenwerking met onze andere bedrijven op Park de Kegel, Grand Hotel Amstelveen, restaurant Bistro de Kegel en Bowling de Kegel bieden we ook een vergaderlocatie Amstelveen waar u zich volledig kunt ontspannen en genoeg te beleven valt. Wilt u originele teambuilding activiteiten organiseren voor, tussendoor of na uw vergadering? NTC de Kegel Amstelveen biedt het allemaal als vergaderlocatie in Amstelveen. In en rond ons NTC op een paar minuten loopafstand.

Indien gewenst kunnen wij deze arrangementen aanpassen naar uw wensen en/of budget. 

Overzicht vergaderruimtes en trainingsruimtes NTC Amstelveen
Overzicht vergaderruimtes en trainingsruimtes NTC Amstelveen

Goed bereikbaar NTC vergaderlocatie Amstelveen en trainingscentrum

NTC vergaderlocatie en trainingscentrum Amstelveen is centraal gelegen als vergaderlocatie in de provincie Noord Holland. Het ligt in de regio Amsterdam, maar onze vergaderlocaties Amstelveen zitten in een groenere en rustige omgeving. NTC de Kegel is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Onze vergaderlocaties bieden gratis parkeergelegeheid in onze eigen parkeergarage, met de aanwezigheid van 20 laadpalen. 

Gratis parkeren en laadpalen NTC de Kegel Amstelveen
Gratis parkeren en laadpalen NTC de Kegel Amstelveen

​Interesse om onze vergaderruimtes en trainingsruimtes te huren?

NTC vergaderlocatie Amstelveen en trainingscentrum Amstelveen maakt graag voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat. 
Contact opnemen

Vergaderen Amstelveen en overnachten combineren?

Bij ons Park de Kegel kunt u uitstekend vergaderen en overnachten in Amstelveen. Ons Grand Hotel Amstelveen ligt op 3 minuten loopafstand van vergaderlocatie NTC de Kegel Amstelveen.

Vergaderen en overnachten Park de Kegel Amstelveen
Vergaderen en overnachten Park de Kegel Amstelveen