Omslag foto tennis

maart 2019

DSC_2774-2

Nieuwsflits maart 2019
De bouw van het NTC gaat nu snel. Zowel het dak als de gevels worden dichtgemaakt. Eerst met isolatiemateriaal en daarna zal de definitieve gevelbeplating erop komen.

Ook binnen is er van alles gebeurd. De parkeergarage is voorzien van geavanceerde ledverlichting. Bijzonder aan deze verlichting is dat de licht in sterkte zal toenemen bij het inrijden en weer afneemt wanneer er geen beweging meer is. Dit lichtsysteem vergroot daarmee de veiligheid en is ook energiezuinig.
 

DSC_2784

Graag maken wij hierbij ook bekend dat 1 april 2019 de datum is waarop het tenniscentrum een nieuwe naam en website zal krijgen, www.tennisdekegel.nl zal worden vervangen door www.ntcdekegelamstelveen.nl

Ook de oude logo’s zullen plaatsmaken voor het nieuwe logo:

NTC-logo

De nieuwe banieren zullen vanaf 1 april, als ook het buitenseizoen van het tennispark weer van start gaat, rondom de tennisbanen te zien zijn.

DSC_2749

Onze e-mailadressen en telefoonnummers blijven uiteraard ongewijzigd zodat u ons ook in de toekomst gemakkelijk op de bekende adressen en nummers kunt bereiken.

Naast de werkzaamheden aan het NTC zijn de afgelopen maand de gevels van het Officepark gereinigd en zijn de kozijnen geschilderd. In de komende periode verwachten wij ook de entree van het kantoorgebouw te moderniseren en aan te passen aan de nieuwe kleurstelling, hiervoor zijn de benodigde vergunningsaanvragen bij de gemeente Amstelveen ingediend.

DSC_2783-bewerkt

Met vriendelijke groet,

De Directie