Omslag foto tennis

Maart 2018

Ontwikkeling NTC maart 2018

Vlak voordat het tennisseizoen voor de buitenbanen van start gaat willen wij u graag van de laatste stand van zaken op de hoogte brengen. In de bouwput loopt het boren van de palen voor het toekomstige NTC voorspoedig en wij verwachten hier met 2 tot 3 weken klaar te zijn. Men is reeds begonnen met de voorbereidingen voor het storten van de fundering. Hiervoor zullen enkele dagen intensief betonwagens te zien zijn. Deze zullen de bouw weg achter het hotel gebruiken om overlast zoveel mogelijk te beperken.

De entree naar het tenniscentrum is de afgelopen winterperiode afgesloten geweest, maar nu het buitenseizoen weer van start gaat is een looppad met een loopbrug over de bouwput heen aangelegd. Zoals eenieder zal begrijpen is dit een tijdelijke (creatieve) oplossing om het centrum bereikbaar te houden. Het kan voorkomen dat als gevolg van de bouwwerkzaamheden het pad soms korte tijd moet worden afgesloten.

Het tenniscentrum heeft de afgelopen maanden in aanloop naar het nieuwe seizoen 5 buitenbanen gerenoveerd, alle 8 de buitenbanen zijn nu voorzien van nieuwe drainage, moderne beregeningsinstallaties en nieuw gravel. Er wordt momenteel nog hard gewerkt om ook de nieuwe hekwerken rondom de buitenbanen voor de start van de competitie gereed te hebben. Naar verwachting zullen in de 2e week van april de nieuwe winddoeken op het hekwerken worden aangebracht. Medio april zal ook het nieuwe tennismuurtje in een oefenkooi beschikbaar zijn als extra faciliteit voor op het tenniscentrum.

Als laatste willen we niet onvermeld laten dat om voor onze leveranciers zowel het bowlingcentrum alsmede het tenniscentrum bereikbaar te houden, de rotonde voor de ingang van de bowling wordt weggehaald. Het beeld “De Bowler” blijft uiteraard onderdeel van het terrein en zal worden verplaatst naar de entree van het bowlingcentrum.

Wij wensen jullie allen prettige paasdagen toe en een mooie start van een nieuw tennisseizoen.

Met vriendelijke groet,
Directie

DJI_0029
D85_1681
D85_1677
D85_1682
D85_1690
DJI_0024
D85_1698