Omslag foto tennis

Januari 2018

Ontwikkeling NTC januari 2018

Het nieuwe jaar 2018 is goed van start gegaan. De feestdagen zijn prima verlopen en wij bedanken iedereen die hier zijn inzet voor heeft gedaan. Gasten hebben heerlijk gegeten, lekker geslapen en zich prima vermaakt met sport en spel.
Ook is het tijd voor een update voor de ontwikkelingen op het terrein. Eind december heeft de KNLTB een persbericht uit doen gaan: “1 september 2019 komt het Nationaal Tennis Centrum naar Amstelveen”

Begin januari hebben wij de bouwvergunning verkregen zodat de voorbereidingen nu in volle gang zijn.
Er is een ondergrond van zand gemaakt, de bouwhekken staan, een gedeelte van het tenniscentrum is eraf gesloopt. Er zijn nieuwe tijdelijke kantoren naast de ingang op het terras van het tenniscentrum gemaakt. Ook het winkeltje voor het bespannen van tennisrackets is open. Alle 3 de hallen en horecagelegenheid zijn volledig operationeel. De parkeerterreinen zijn goed bereikbaar en voor onze gasten hebben wij duidelijke borden neergezet. Het blijft echter af en toe nog wat chaos op de rotonde tijdens het brengen en halen van de kinderen bij Mirakel.

De laatste week van januari zullen er grote machines op het bouwterrein komen die boringen gaan verrichten om betonnen palen te storten. Eind februari zullen er bijna 1300 palen in de grond zitten (mits het weer het toelaat).
Vervolgens zal er begonnen worden met het bouwen van de parkeerbak. Ook hier zal veel beton voor nodig zijn zodat de betonwagens af en aan zullen rijden. Het bouwverkeer loopt achter het hotel langs. Als de bouwhekken definitief op hun plek staan zal er een tijdelijke route voor de tennisspelers en gebruikers van de tennishallen komen. Ook komt er verlichting langs het gehele bouwhek. De weg blijft begaanbaar voor hulpdiensten en leveranciers.
Begin maart zullen wij een volgende update versturen.

Met vriendelijke groet,
Directie

DJI_0015
D85_1179
D85_1186