Omslag foto tennis

Vergader- en trainingscentrum Amstelveen

Vergaderen of een training geven bij NTC de Kegel?

Onze unieke vergader- en trainingscentrum is door de centrale ligging dé ideale vergaderlocatie in Amstelveen om te vergaderen, een training te geven, een congres of evenement te houden met gratis parkeergelegenheid in onze parkeergarage. 

Australian Open vergader- trainingszaal Nationaal Tennis Centrum Amstelveen
Australian Open vergader- trainingszaal Nationaal Tennis Centrum Amstelveen

Verschillende vergaderlocaties in Amstelveen

Ons Park de Kegel biedt binnen een paar minuten loopafstand van elkaar verschillende vergaderlocaties in Amstelveen aan de Bovenkerkerweg 81. Vergaderlocatie NTC de Kegel Amstelveen heeft verschillende vergaderruimtes, trainingsruimtes, congresruimtes, evenementruimte en coachruimtes. Er is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vergaderarrangementen.

Verder hebben onze andere bedrijven vergaderlocatie Bowling de Kegel, vergaderlocatie Bistro Nice! en vergaderlocatie Grand Hotel Amstelveen ook prachtige zalen te huur voor allerlei bijeenkomsten.


Wij maken graag voor u een vrijblijvende vergaderofferte op maat.
 
Heeft u vragen over onze vergaderlocatie NTC de Kegel Amstelveen? U kunt ons telefonisch bereiken op 085-2735725 of per e-mail salesntc@dekegel.nl.

OFFERTE VERGADERCENTRUM

Meer informatie over de vergader- en trainingsruimtes

NTC de Kegel Amstelveen heeft als vergader- en trainingscentrum bijzonder stille vergader- en presentatieruimtes. De vergaderzalen en trainingsruimtes zijn voorzien van alle vergader- trainingsgemakken zoals een beamer en beschikking tot WIFI. De meeting kit is voorzien van alle tools die handig zijn tijdens uw vergadering of training bij NTC de Kegel Amstelveen.

Bekijk onze vergader- en trainingsruimtes Amstelveen

Wimbledon zaal NTC de Kegel Amstelveen
Wimbledon zaal NTC de Kegel Amstelveen
Roland Garros vergader- trainingszaal NTC
Roland Garros vergader- trainingszaal NTC

Voordelige vergader- en trainingsruimte arrangementen

Bij vergaderlocatie NTC de Kegel Amstelveen kunt u als extra optie gebruik maken van een goed verzorgde lunch die we in de vergader- trainingsruimte voor u serveren. Bekijk snel onze vergader- en trainingsarrangementen

Vergader- trainingsarrangement NTC
Vergader- trainingsarrangement NTC
NTC Horeca Amstelveen
NTC Horeca Amstelveen

Teambuilding activiteiten organiseren?

Door de goede samenwerking met onze andere bedrijven op Park de Kegel, Grand Hotel Amstelveen, restaurant Bistro de Kegel en Bowling de Kegel bieden we ook een vergaderlocatie waar u zich volledig kunt ontspannen en genoeg te beleven valt. Wilt u originele teambuilding activiteiten organiseren voor, tussendoor of na uw vergadering? NTC de Kegel Amstelveen biedt het allemaal als vergaderlocatie in Amstelveen. In en rond ons NTC op een paar minuten loopafstand.

Indien gewenst kunnen wij deze arrangementen aanpassen naar uw wensen en/of budget. 

Overzicht vergader- en trainingsruimtes NTC Amstelveen
Overzicht vergader- en trainingsruimtes NTC Amstelveen

Goed bereikbaar NTC vergader-en trainingscentrum

Ons NTC vergader- en trainingscentrum Amstelveen is centraal gelegen als vergaderlocatie in de provincie Noord Holland. Het ligt in de regio Amsterdam, maar onze vergaderlocaties zitten in een groenere en rustige omgeving. NTC de Kegel is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Onze vergaderlocaties bieden gratis parkeergelegeheid in onze eigen parkeergarage, met de aanwezigheid van 20 laadpalen. 

Gratis parkeren en laadpalen NTC de Kegel Amstelveen
Gratis parkeren en laadpalen NTC de Kegel Amstelveen

​Interesse om onze vergader- en trainingsruimtes te huren?

Ons NTC vergader- en trainingscentrum Amstelveen maken graag voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat. 
Contact opnemen

Vergaderen en overnachten combineren?

Bij ons Sportpark de Kegel kunt u uitstekend vergaderen en overnachten in Amstelveen. Ons Grand Hotel Amstelveen ligt op 3 minuten loopafstand van vergaderlocatie NTC de Kegel Amstelveen.

Vergaderen en overnachten Park de Kegel Amstelveen
Vergaderen en overnachten Park de Kegel Amstelveen