Omslag foto tennis

Vergader- en trainingscentrum Amstelveen

Vergaderen of een training geven bij NTC de Kegel?

Onze unieke vergader- en trainingscentrum is door de centrale ligging dé ideale vergaderlocatie in Amstelveen om te vergaderen, een training te geven, een congres of evenement te houden met gratis parkeergelegenheid in onze parkeergarage. 

Vergaderlocatie NTC Amstelveen heeft verschillende vergaderruimtes, trainingsruimtes, congresruimtes, evenementruimte en coachruimtes. Er is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vergaderarrangementen. Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte op maat.
 
Heeft u vragen over onze vergaderlocatie? U kunt ons telefonisch bereiken op 085-2735725 of per e-mail salesntc@dekegel.nl.

OFFERTE VERGADERCENTRUM

Wimbledon vergader- trainingszaal NTC
Wimbledon vergader- trainingszaal NTC
Roland Garros vergader- trainingszaal NTC
Roland Garros vergader- trainingszaal NTC

Meer informatie over de vergader- en trainingsruimtes

NTC de Kegel Amstelveen heeft als vergader- en trainingscentrum bijzonder stille vergader- en presentatieruimtes. De vergaderzalen en trainingsruimtes zijn voorzien van alle vergader- trainingsgemakken zoals een beamer en beschikking tot WIFI. De meeting kit is voorzien van alle tools die handig zijn tijdens uw vergadering of training.

Bekijk onze vergader- en trainingsruimtes Amstelveen

Vergader- trainingsarrangement NTC
Vergader- trainingsarrangement NTC
NTC Horeca Amstelveen
NTC Horeca Amstelveen

Voordelige vergader- en trainingsruimte arrangementen

Bij vergaderlocatie NTC Amstelveen kunt u als extra optie gebruik maken van een goed verzorgde lunch die we in de vergader- trainingsruimte voor u serveren. Bekijk snel onze vergader- en trainingsarrangementen

Teambuilding activiteiten organiseren?

Door de goede samenwerking met onze andere bedrijven op dit terrein, Grand Hotel Amstelveen, restaurant Bistro Bowling, en Bowling de Kegel bieden we ook een vergaderlocatie waar u zich volledig kunt ontspannen en genoeg te beleven valt. Wilt u originele teambuilding activiteiten organiseren voor, tussendoor of na uw vergadering? NTC de Kegel Amstelveen biedt het allemaal als vergaderlocatie in Amstelveen. In en rond ons NTC op een paar minuten loopafstand.

Indien gewenst kunnen wij deze arrangementen aanpassen naar uw wensen en/of budget. 

Overzicht vergader- en trainingsruimtes NTC Amstelveen
Overzicht vergader- en trainingsruimtes NTC Amstelveen

Goed bereikbaar NTC vergader-en trainingscentrum

Ons NTC vergader- en trainingscentrum Amstelveen is centraal gelegen als vergaderlocatie in de provincie Noord Holland. Het ligt in de regio Amsterdam, maar onze vergaderlocaties zitten in een groenere en rustige omgeving. NTC de Kegel is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Onze vergaderlocaties bieden gratis parkeergelegeheid in onze eigen parkeergarage, met de aanwezigheid van 20 laadpalen. 

​Interesse om onze vergader- en trainingsruimtes te huren?

Ons NTC vergader- en trainingscentrum Amstelveen maken graag voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat. 
Contact opnemen