Omslag foto tennis

Algemene informatie

Nationaal Tennis Centrum de Kegel Amstelveen

Banen

Het Nationaal Tennis Centrum is voltooid. Naast 28 tennisbanen (waarvan 14 outdoor en 14 indoor) beschikt NTC de Kegel Amstelveen tevens over 16 badmintonbanen en een outdoor padelbaan. De 8 outdoor tennisbanen worden bespeeld door Tennisvereniging De Kegel. Voor meer info over de vereniging kunt u de site van TVK bezoeken.
 

Sportwinkel QD Sports

In ons centrum vindt u ook de tennissportwinkel van Sebastiaan Blesgraaf, QD Sports . Hier kunt u terecht voor alle tennisbenodigdheden.

QD-KegelTV-bespanservice

Sportschool en Fysio

Ook sportschool Karel Gietelink , waar verschillende sporten (o.a. judo) worden beoefend en een fysiotherapiepraktijk huizen in NTC de Kegel Amstelveen

Tennislessen

Bij NTC de Kegel Amstelveen kunt u ook tennislessen volgen. Zowel volwassenen als kinderen kunnen op onze banen terecht om het spel onder de knie te krijgen of hun slag te verbeteren. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd en niveau. De lessen worden verzorgd door het professionele coaches team van de Laurense Tennisschool, gevestigd op Sportpark de Kegel.

Kijk voor meer informatie over tarieven, tijden, trainers en voorwaarden op de website van de organisatie, www.359.tennis/dekegel, of bel 020-820 82 64.

Tevens verzorgt NTC de Kegel Amstelveenin samenwerking met Laurense Tennisschool evenementen voor groepen en bedrijven, zoals tennistoernooien en tennisclinics met topspelers.

Kegel-Banner


Er zijn bij ons ook een aantal professionele privétennisleraren werkzaam. Zij verzorgen privé- en groepslessen op onze indoorbanen. Hieronder de namen met telefoonnummers:

Jack Souisa 06-23359188
Sander Reep 06-86092170
Mayumi Konishi 06-15310220
Andy van Rijn 06-55857037
Marcel van Nes 06-14699182
Yvonne Wyermans 06-53650401
Marcel Doeze 06-26875457

Tennisvereniging De Kegel

De tennisvereniging op ons centrum is Tennisvereniging De Kegel (TV de Kegel).
De vereniging huurt in het zomerseizoen al onze buitenbanen voor vrijspelen, competities, "tossen", toernooien en evenementen.
Meer info op www.tvdekegel.nl

Bowling de Kegel

Naast Sportpark de Kegel vindt u het gezellige bowlingcentrum De Kegel.
Klik op bovenstaande link voor informatie over dit gezellige bowlingcentrum.
Bowling de Kegel
 

Bistro Nice!

Voor een heerlijk diner in een gezellige sfeer kunt u ook terecht bij Bistro Nice!, gesitueerd naast het bowlingcentrum.
Bistro Nice!