Omslag foto tennis

Wintertoss NTC de Kegel Amstelveen

DOE MEE AAN DE NTC WINTERTOSS!

NTC de Kegel organiseert komende winter twee keer een gezellige toss: 

Zaterdag 16 maart van 19.00-23:00u (aanmelden kan t/m 10 maart 2024)
Zondag 31 maart (1e Paasdag) van 11.00-15.00u (aanmelden kan t/m 24 maart 2024)

Meld je nu aan! Je kan je ook voor alle tossen in één keer opgeven, 2 weken van te voren ontvang je een reminder en dan heb je nog 1 week om kosteloos af te zeggen.

Het inschrijfgeld is €20,-- per toss incl. drankje en snacks. Nodig je vrienden uit! Maximum aantal deelnemers is 112 (op 31 maart is het maximum aantal deelnemers 80). Daarna kom je op de wachtlijst, er vallen altijd wel enkele deelnemers af.

Je hoeft geen lid te zijn van de KNLTB. Een mooie manier om ook in de winter te spelen en elkaar te ontmoeten.

Iedereen speelt 3 ronden (dubbel en gemengd dubbel) van 40 minuten, en je wordt zoveel mogelijk ingedeeld op je spelniveau.

Ook is er de mogelijkheid om voorafgaand aan de toss (uitgezonderd 31 maart) een hapje te komen eten. Voor slechts €12,50 staat er een heerlijke maaltijd voor je klaar.

NTC Wintertoss

AANMELDEN

Geef hieronder aan voor welke data je wenst aan te melden. Twee weken voor de toss ontvang je nog een herinneringsmail en tot een week van te voren kun je je kosteloos afmelden.

Ik meld mij aan voor de toss op (meerdere opties mogelijk):

Voorafgaand aan de toss een hapje eten? Op 16 maart bieden wij voor slechts €12,50 een daghap aan. Geef hieronder aan of je hier gebruik van wenst te maken.

Mijn gegevens:

Ik ga akkoord met de afschrijving van het inschrijfgeld à €20 per toss (en de daghap à €12,50 indien van toepassing) van bovengenoemd IBAN