Omslag foto tennis

NK Tennis 2022 Indoor

NTC Amstelveen is met trots gastheer van de NK (rolstoel)Tennis

Frans Poel manager NTC de Kegel Amstelveen: “Het is een speciale week waarin wij alle toppers van dichtbij kunnen aanschouwen. Samen met de KNLTB gaan wij er een mooie week van maken. De unieke combinatie van recreatie- en topsport komt deze week extra op het NTC naar voren: recreatieve spelers helpen en ondersteunen als vrijwilligers, ballenkinderen komen van onder andere Tennisvereniging de Kegel en de topspelers die hier dagelijks trainen strijden deze week om de nationale titels”.

Tijdens de NK Tennis nemen Nederlandse topspelers en speelsters het tegen elkaar. Bij de mannen verdedigt Nederlands beste tennisser Botic van de Zandschulp zijn titel. Hij won vorig jaar in de finale van Gijs Brouwer. Van de Zandschulp is in sterk gezelschap van Tallon Griekspoor, Jesper de Jong, Robin Haase en Guy den Ouden. Bij de dames voert winnares van vorig jaar Suzan Lamens de lijst aan.

NL toptennissers strijden om titel NK tennis 2022

In week 50, van 12 t/m 18 december 2021, nemen de Nederlandse toptennissers het weer tegen elkaar op tijdens dit leuke eindejaarstoernooi op onze indoorbanen. Meer info op de site van KNLTB Toptennis

Lijkt het jou ook leuk om deze tennistoppers live in actie te zien? Dat kan, van maandag tot en met donderdag zijn de wedstrijden gratis toegankelijk voor publiek.

Voor vrijdag, zaterdag en zondag kun je NK Tennis 2022 tickets kopen. Kids tot en met 12 jaar hebben gratis toegang, maar hebben wel een toegangsticket nodig. 

Houd ook onze eigen site in de gaten voor het laatste nieuws en foto's.

NK (rolstoel)Tennis fotoalbum NTC

Bekijk tijdens de toernooiweek foto's op onze Facebookpagina NTC

DSC_3455-bewerkt
DSC_3810-bewerkt
DSC_3486-bewerkt