Omslag foto tennis

$60K ITF Women's Open

Amstelveen Women's Open

Amstelveen Women's Open juli 2021

Van maandag 5 juli t/m zondag 11 juli is NTC de Kegel Amstelveen trots gastheer van een groot Internationaal dames tennistoernooi. De organiatie is in handen van de KNLTB.

Lees meer informatie over Amstelveen Women's Open wat de komende 3 jaar op de internationale tenniskalender zal staan.

Bekijk hier de uislagen en live standen van W60 Amstelveen NL

Op onze Facebookpagina @ntcdekegelamstelveen kan je de foto's van ITF $60K Amstelveen bekijken, gemaakt door onze huisfotograaf Ton.

Quirine Lemoine (NL) versloeg in de damesenkelfinale van de ITF Amstelveen Women’s Open de Duitse Yana Morderger met 7-5 6-4.
Quirine Lemoine (NL) versloeg in de damesenkelfinale van de ITF Amstelveen Women’s Open de Duitse Yana Morderger met 7-5 6-4.

Grand Hotel Amstelveen Event Sponsor

Direct gelegen naast het NTC, is ons viersterrenhotel Grand Hotel amstelveen Event Sponsor van dit leuke W60 evenement.  Wij bieden veel comfort tussen of na de tenniswedstrijden en trainingen aan de tennistalenten en bezoekers. Het hotel heeft ruime kamers van 32m en beschikken over een bad, aparte douche en toiletruimte, airco en een minibar (koelkast). Er is een fitness en een self-serivce ruimte met was- en strijkmogelijkheden aanwezig waar men als hotelgast gratis gebruik van kan maken. 

Event Sponsor W60 toernooi KNLTB
Event Sponsor W60 toernooi KNLTB

Als KNLTB lid of bezoeker van het Amstelveen Women’s Open ontvangt u het speciale tarief van €75,- o.b.v. één persoon inclusief ontbijt en € 85,- o.b.v. twee personen inclusief ontbijt en op basis van beschikbaarheid een upgrade naar een Junior Art Suite.  Parkeren en het gebruik van WIFI is gratis. Bekijk en boek Grand Hotel Amstelveen.

In de avonden is het mogelijk om een tennisbaan of padelbaan te huren en zelf te tennissen op de banen van het Nationaal Tennis Centrum!